Som un ‘solet’. I no ho diem només nosaltres. La Guia Repsol va decidir atorgar-nos, l’octubre de 2022, el Solete Guía Repsol en reconeixement a la nostra feina en la categoria de Restaurants i Menús del Dia. I què voleu que us diguem! Que ens fa molta il·lusió que una publicació com la Guia Repsol, que dona visibilitat a llocs escollits per un equip d’experts en gastronomia, hagi seleccionat el restaurant Balandra per passar-hi una bona estona gastronòmica. A més d’il·lusió, ens fa feliços! I com es diu en aquests casos (i és ben cert!), reconeixements com aquest renoven les energies i esperonen a continuar treballant per tots vosaltres.
Us animem a embarcar-vos a la nostra Balandra per gaudir d’una excel·lent travessia sensorial. Ens tobareu al cor del barri de pescadors del Serrallo, a Tarragona, disposats a oferir-vos el millor maridatge possible amb productes frescos i de qualitat, quilòmetre zero (Km0) i, en el nostre cas, un restaurant eminentment de peixos, arrossos i marisc milla zero (Milla 0). Per maridar-ho, a la nostra carta de vins i escumosos hi trobareu una seixantena de referències perquè la vostra experiència enogastronòmica sigui completa.
I ja que ens han atorgat el Solete Guia Repsol en la categoría de Restaurants i Menús del Dia, us aconsellem que doneu un cop d’ull a la nostra carta i als menús especials, tant el de l’arròs, com el pica-pica, com la mariscada, si voleu que l’homenatge sigui complet. També us convidem a seguir-nos a través de les nostres xarxes socials, a Facebook, Twitter i Instagram, on hi trobareu fotogafies, reels i vídeos del nostre dia a dia.
L’equip del Balandra sempre aconsellem que veniu al restaurant a gaudir de la vostra experiència gastronòmica serrallenca, pescadora i marinera, però també podeu encarregar, a través de la web, alguns plats de la carta per emportar-vos-els a casa. Doneu un cop d’ull a la pestanya “Per emportar“.
En fi, contents que el Balandra sigui Solete Guia Repsol i de tenir-vos a casa. Bona travessia gastronòmica!